Krongårdens vandrarhem

I Kristinehamn finns Sveriges största vandrarhem till antal bäddar sett med 350 sängplatser.
Krongårdens vandrarhem är beläget ute på det gamla regementet A9 i Kristinehamn och ligger insprängt i två av de gamla kasernbyggnaderna. Ett fräscht och bekvämt vandrarhemsboende, med gemensamma dusch- och toalettutrymmen.
Här finner du mängder av olika gäster. Allt från brudpar till semestrande familjer eller turister, entreprenörer till byggarbetare …Vandrarhemmet passar alla!

Det ena huset (huvudbyggnaden) är omgjort invändigt och mer anpassat för vandrarhemsboende med ett stort gemensamt kök med möjlighet till självhushåll och trevliga gemensamhetsytor med b.la. tv. På rummen finns det sängar, både våningssängar och enkelsängar, och i vissa rum något bord och någon stol. Det andra huset är av ett enklare slag utan kök och gemensamhetsytor. Dessa rum är mer lika hur de såg ut när de värnpliktiga bodde där. På dessa rum finns det enbart sängar och inga andra möbler att tillgå.

Rummen består av allt från 4-20 bäddar och du betalar endast för din plats oavsett hur många tomma sängar det står i rummet. Du har alltid ditt rum för dig själv och behöver inte dela med andra gäster. Dessutom ingår slutstädningen i det låga priset.
Vandrarhemmet är både handikappanpassat och rökfritt, husdjur är varmt välkomna, men endast i enstaka rum! Wifi finns självklart att tillgå i huvudbyggnaden samt fri parkering i direktanslutning till boendet.

Det finns sängkläder och handduk att hyra av vandrarhemmet och en mindre frukostbuffé serveras varje dag om så önskas, men måste förbokas minst en dag innan.
Vandrarhemmet ligger blott ett stenkast från Vänern med båtturer och badplatser samt att skogen ligger strax utanför dörren med motionsspår och härliga vyer.

För mer information kontakta: 0550-213 813 eller boende@krongarden.com
INFO
Plats
Arrangör
Krongården
Kasernvägen 7
681 54 Kristinehamn
info@krongarden.com
Namn
Krongården
Adress
Kasernvägen 7
681 54 Kristinehamn
Kommun: Kristinehamn
Värmlands Campen
Beskrivning
Finns på gamla militärgarnisonen i anslutning till Kristinehamns skärgård.
Vägbeskrivning
Följ skyltning Skärgården. Krongården är just nu skyltad med: Värmlands Campanläggning.
Handikappinformation:
Markplan. Handikappdusch.
  • Handikapptoa
  • Permobil
  • Rullstol
Tillbaka
Kristinehamn
Besök hemsida
Familj
Grupper
boende

Priser

Pristyp: Enkelrum
Pris: 320 kr
Pristyp: 2-bäddsrum
Pris: 530 kr
Pristyp: 7-14 bäddsrum
Pris: 1800 kr
Beskrivning:
Slutstäd ingår
Pristyp: Frukost
Pris: 65 kr
Beskrivning:
Går att förbeställa senast en dag i förväg och serveras tidigast 7:30.
Pristyp: Sänglinne & handduk
Pris: 60 kr