Evenemang

Bröderna Lejonhjärta, årets sommarteater, framförs 1-15 juli på Gustafsviks herrgård

Bröderna Lejonhjärta

Lekarsällskapet framför i år Astrid Lindgrens berömda Bröderna Lejonhjärta. Sara Sommerfeldt gästspelar och föreställningen framförs utomhus i den passande miljön vid Gustafsviks herrgård. 

Astrid Lindgrens Bröderna Lejonhjärta är en berättelse om kampen mellan gott och ont. Jonatan och Skorpan kämpar tillsammans för att det goda ska segra. Det blir en kamp på liv och död för friheten och kärleken.

För mer information angående pris, teaterns längd, datum och rekommenderad åldersgräns, se evenemanget: Sommarteater - Bröderna Lejonhjärta

Bli hänförd av Gundegabalettens härliga danser den 14 juli på Gustafsviks herrgård

GundegabalettenGundegabaletten bildades 1971 när gruppen vann tävlingarna "De okändas revy" på Liseberg och "Nya ansikten" i Stockholm. Sedan dess har balettgruppen roat besökare och rest till alla världens hörn samt medverkat i ett antal tv-program. De framför en härlig mix av uppvisningar med olika dansstilar, allt från disco till gatudans. 

14 juli kan du få se den uppskattade årliga uppvisningen av Gundegabaletten på Gustafsviks herrgårds vackra område. 

För mer information om Gundegaballeten, se evenemanget: Gundegabaletten

Den stora matfestivalen Smaka på Värmland är tillbaka på Gustafsviks herrgård utanför Kristinehamn 29-30 september 2018

Tvådagars festivalen erbjuder värmländska utställare med lokalproducerade produkter.   

Smaka på Värmland har något för alla. Delta i kortare kurser och få ny kunskap och inspiration om odling och matlagning. Matfestivalen har även närhet till gårdar, fält och hagar, låt barnen titta och klappa på djuren eller varför inte delta i ett gårdsbesök och lär dig om hela kedjan från jord till bord. 

För mer information angående matfestivalen Smaka på Värmland, se evenemanget: Smaka på Värmland

Smaka på Värmland

Smaka på VärmlandSmaka på Värmland