Piratturer med skattletning

Pirater till sjöss

Upplev ett oförglömligt äventyr där du söker efter en spännande skatt på Saxholmen. Du kommer även få träffa på Bojortens sjörövarbesättning som lockar till skratt och bus! Bojortens kanoner kommer att avfyras under piratturen på Vänerns vatten. 

Så här säger tidigare gäster:

Piratskeppet på Vänerhavet"En pirattur - detta skulle alla uppleva - en underbar dag för både stora och små. En skön tur på havet, en fin promenad på Saxholmen och en fantastisk personal på skutan."

"En mycket välordnad och trevlig resa med piratbåten, där det var oförutsedda händelser hela tiden. Mitt barnbarn som var med tyckte skattkartan var mycket rolig, han visar den nu för alla som han träffar och berättar om resvägen till Saxholmen."

"I tre timmar höll våra pirater igång outtröttliga. Vi blev djupt imponerade av både kreativitet och snillrikhet förutom att vi aldrig mött lekledare för barn med sådan energi och glatt humör. Hur orkar de? Man kan tycka att det är mycket pengar för en barnfamilj med tre barn att åka denna tur men efteråt är alla ense: Det var väl värt pengarna!"

"Hade våra två barnbarn, snart 5 resp 2,5 år, med oss på utflykten. Båda tyckte det va en toppen upplevelse. 2,5-åringen ropade skepp o hoj när hon gick iland. Då ska man veta att hon blev jätterädd när de båda pirattjejerna kom fram första gången. Ett stort tack till Mikaela för sitt stora engagemang.

"Tjejerna gjorde allt för att barnen och vi vuxna skulle trivas. Det var lite för spännande för fyraåringarna i början men de tog mod till sig och blev riktigt tuffa pirater."

"Bra koncept med olika saker som barnen får göra: leta, gömma sig, städa, lyssna, leta mm. Barnen får även röra sig och
skrika, det är kul. Det är spännande med skattjakten."