Hej!
Det rådande läget angående smittspridning i samhället innebär att flera evenemang i Kristinehamn och Värmland har ställts in och kan komma att ställas in, ibland med kort varsel, och vissa besöksmål har ändrade öppettider eller håller helt stängt. Vi gör vårt allra bästa för att hålla informationen på vår sida så uppdaterad som möjligt med tanke på att situationen hela tiden förändras. Om du har frågor om ett specifikt evenemang, ett besöksmål eller boende hänvisar vi i första hand dig till respektive arrangör eller kontakta oss om du ej får svar. Ta hand om varandra och tänk på att hålla avstånd, tvätta händerna och stanna hemma om du är sjuk.

Mer information läs mer här  

 

Välkommen till Kristinehamn

Tips
Klicka här
Klicka här för att ta del av tips från Kristinehamns lokala experter!
Vandra
Klicka här
Klicka här och du kan läsa om att vandra en värmlandsled i Kristinehamn
Vänern
Klicka här
Klicka här och du kan läsa om Vänern, Kristinehamns skärgård, båtturer, strandpromenad
Corona
Klicka här
Klicka här och du kommer till information om åtgärder som vidtas maa Coronapandemin.
Aktiviteter
Klicka här
Klicka här och inspireras till olika aktiviteter du kan hitta på i Kristinehamn
Mat i fokus
Klicka här
Klicka här och du får tips om lokalproducerat, äta, fika och matevenemang.
Kristinehamn på

Instagram

Här hittar du tips på vad du kan hitta på i Kristinehamn: bo, äta, göra i Kristinehamn. 

Strandpromenad året runt. I Kristinehamn är det lätt att nå Vänern. Tillbringa några timmar på ett café, en restaurang eller en klippa och njut av solen endast några meter från Vänerns strand. Promenera på den charmiga Trädgårdsgatan med anor från 1600-talet eller njut av Vänerns vatten vid världens högsta Picassoskulptur. Här lockar äventyr för både stora och små året runt. Välj bland att klappa djuren och grilla, bada, åka på enbåttur, trampa dressin, rida islandshäst eller vandringsleder. Njut av skogens skafferi, starka färger, stillhet, unik natur och rena fiskrika vatten.

Välkommen att upptäcka en stad som knyter ihop historia och nutid, där berömdheter som drottning Kristina, Gustaf Fröding och Picasso satt sina avtryck.

Kristin och Tom från Minnesota driver bloggen och Instagramkontot "Travel past 50" och i slutet av mars 2018 besökte de Värmland och Kristinehamn.
- "I’ve dropped a pin on my ‘I-could-live-here’ map; Kristinehamn makes the list."
Läs hela deras reportage från resan och inspireras! 

Kristinehamns turistbyrå

Mer information läs på: