Gustafsviks herrgårdspark

En magisk herrgårdspark

Gustafsviks herrgårdspark har blivit ett populärt besöksmål i Kristinehamn med dess vackra miljö och rika kulturhistoria.

Vid Gustafsviks herrgårdspark hittar du under sommaren 2020 Gustafsviks Trädgårdscafé i den västra flygeln och inredningsbutiken Tant Anna i den östra flygeln. En nyhet för i år är även att en bigård etableras i parken med både en visningsbikupa samt två vanliga bikupor som producerar honung.

Öppettider: ons – sön kl 11-17

Stängt midsommarafton och midsommardagen.
Öppet till och med 30 augusti 2020.

Besöksadress: Hjälmarsnäsvägen 2, 681 95 Kristinehamn

Vid Gustafsviks herrgårdspark hittar du bland annat två rosa flygelbyggnader, magasin, ett växthus och en vacker park. Den västra flygelbyggnaden renoverades en gång under 1990-talet och sedan ytterligare en gång 2016 av Ernst Kirchsteiger i TV4s program Sommar med Ernst och Jul med Ernst. Den östra flygelbyggnaden har under 2018-2019 renoverats och idag står det två rosa, magiska flygelbyggnader på området. I den omtalade branden 1967 brann hela herrgårdsbyggnaden ner till marken.

“Det kändes som ett hus som stod på ett köksbord. Det fanns ingen gräns och nu har man en sådan vacker tavla som det här huset...”

- Ernst Kirchsteiger

Vill du arrangera ett evenemang, bröllop eller liknande på Gustafsvik? Vi på turistbyrån hjälper dig gärna och samordnar med entreprenörerna på Gustafsviks herrgårdspark för att hitta den bästa lösningen.

Vill du ha kontakt med entreprenörerna direkt: 
Nissebo Trädgård, nissebotradgard@gmail.com
Gustafsviks Trädgårdscafé, gustafsvikstradgardscafe@gmail.com
Tant Anna, 070 77 44 603, info@tantanna.se
Christinehamns ridklubb, 0550-819 91, kansli@christinehamnsridklubb.se