Gustafsviks herrgårdspark

En magisk herrgårdspark

Vid Gustafsviks herrgårdspark hittar du under sommaren 2019 ett trädgårdscafé i den västra flygelbyggnaden, en indredningsbutik i den östra flygelbyggnaden samt trädgårdsverksamhet i parken!

Öppettider: under matfestivalen Smaka på Värmland 28-29/9 kl. 10-16.

Gustafsviks herrgårdspark i Kristinehamn är en populär plats att besöka och flera olika evenemang har arrangerats på platsen, exempel är Smaka på Värmland och julmarknad. Här ligger även Christinehamns ridklubb där flera tävlingar arrangeras årligen. 

Vid Gustafsviks herrgårdspark hittar du bland annat två rosa flygelbyggnader, magasin, ett växthus och en vacker park. Den västra flygelbyggnaden renoverades en gång under 1990-talet och sedan ytterligare en gång 2016 av Ernst Kirchsteiger i TV4s program Sommar med Ernst och Jul med Ernst. Den östra flygelbyggnaden har under 2018-2019 renoverats och idag står det två rosa, magiska flygelbyggnader på området. 

“Det kändes som ett hus som stod på ett köksbord. Det fanns ingen gräns och nu har man en sådan vacker tavla som det här huset...”

- Ernst Kirchsteiger

Vill du arrangera ett evenemang, bröllop eller liknande på Gustafsvik? Vi på turistbyrån hjälper dig gärna och samordnar med entreprenörerna på Gustafsviks herrgårdspark för att hitta den bästa lösningen.

Vill du ha kontakt med entreprenörerna direkt: 
Spishyllans Trädgårdscafé, 0564-432 00, info@spishyllan.se
Nissebo Trädgård, nissebotradgard@gmail.com
Christinehamns ridklubb, 0550-819 91, kansli@christinehamnsridklubb.se