Anmäl ditt evenemang

Vill du marknadsföra ditt evenemang på visitkristinehamn.se? Det är gratis! Evenemang som skickas in till oss publiceras i evenemangskalendern. Är det ett större evenemang som intresserar hela Värmland kommer det även att visas på Visit Värmlands webb. Ditt evenemang kan även publiceras på månadsaffischen eller till annan media. Använd gärna nedan formulär för att få med all information vi behöver eller maila din bild och hela evenemanget tilll turist@kristinehamn.se

En bra säljtext ska få turisten att klicka på rubriken och läsa mer om evenemanget eller produkten. Säljtexten är alltså den viktigaste marknadsföringstexten för en produkt eller ett evenemang. Välj ut det som är unikt för evenemanget, det starkaste argumentet och skriv det.
Här skriver du om evenemanget i helhet till exempel vilken upplevelse besökarna får: vem som uppträder, vad som spelas, vilka tekniker som konstnären använder, aktiviteter, servering, försäljning, lotterier etc.
Ange startdatum. Är evenemanget under flera dagar, och vid olika tider på ex helg- och vardagar anges det i nästa fält i formuläret "Fler dagar".
:
Ange starttid.
:
Ange sluttid.
Skriv in arrangörsadress och telefonnummer.
Ange vilken plats evenemanget ges, gatuadress, postnummer, ort.
Ange pris - per person, vuxen, barn, ej medlem, pris per dag, biljettpris för fler dagar etc. Är det GRATIS - skriv det.
Ditt namn. Lägg till kontaktuppgift som e-post och telefonnummer här.