Bo hos Nancy i Ölme

Välkommen att tillfälligt bo i Ölme samhälle 8 km väster om Kristinehamn i en liten lägenhet. Passar även för den som använder rullator/rullstol.
Hos Nancys bed & breakfast i Ölme, strax utanför Kristinehamn, finns en lägenheten om ca 47 kvm. I hallen finns en liten toalett och vid sovrummet ett badrum som är utrustat för att passa även den som behöver hög toalettstol och stöd vid toa och duschstol samt spegel som passar alla längder. I allrummet är köket välutrustat för eget hushåll med köksbord samt soffa vid TV med 21 kanaler + SVT:s lokala. Wifi finns. Sovrummet har två sängar, garderober, skrivbord och bokhylla. Förutom de två sängarna finns en extra säng och en soffa som kan bli sovplats för en natt, alltså max fyra personer.
Nära till tvättrum. Uteplats finns både på baksidan och framsidan och elgrill finns att låna. Nära till kommunal lekplats. Parkeringsplats med motorvärmare vid den egna entrén i markplan, det går även bra att ladda elbil.
Frukost beställs i förväg mot extra kostnad. Lakan och handduk ingår. Hundar är också välkomna!

Ett tillfälligt boende lämpligt för turister som behöver en natts vila eller för en vecka eller mer om du tillfälligt ska arbeta i närheten.
Rabatt vid längre vistelser.

Ankomst: mellan kl 16.00-21.00
Avresa: före kl 10.00
INFO
Plats
Arrangör
Nancy i Ölme
Vänersviksvägen 7
681 95 Kristinehamn.
post@nancyedlund.se
0707481168
Namn
Nancy i Ölme
Adress
Vänersviksvägen
9
681 95 Kristinehamn
Kommun: Kristinehamn
Beskrivning
Boendet ligger i Ölme samhälle, 800 m söder om E18/Stolpen. Värden och en hyresgäst bor i samma hus. Egen ingång i markplan nära parkeringsplats. Bra promenadvägar. Lekplats på granntomten. Vid E18 finns servicebutik och restaurang. Intressant trädgård. 12 km till Kristinehamns centrum – en fin småstad med en stor skulptur av Picasso längst ute i skärgården. Vägbeskrivning 800 m söder om E18 vid Stolpen, 8 km väster om Kristinehamn och ytterligare 3 mil västerut finns Karlstad. Ca 9 km från 26:an (från Göteborg mot Sälen/Mora). Busshållplats vid E18. Sverigeleden passerar på gatan utanför.
Vägbeskrivning
800 m söder om E18 vid Stolpen, 8 km väster om Kristinehamn och ytterligare 3 mil västerut finns Karlstad. Ca 9 km från 26:an (från Göteborg mot Sälen/Mora). Busshållplats vid E18. Sverigeleden passerar på gatan utanför.
Tillbaka
Kristinehamn
Lägenhet
Vänern

Priser

Pristyp: 1 person
Pris: 560 kr
Beskrivning:
För hela lägenheten. Barn upp till 11 år är gratis.
Pristyp: 2 personer
Pris: 800 kr
Beskrivning:
För hela lägenheten. Max 4 personer, tredje och fjärde personen betalar 100 kr/person. Barn upp till 11 år är gratis.
Pristyp: Frukost
Pris: 50 kr
Beskrivning:
Frukost förbeställs och kostar 50 SEK per person.