Elofstorps gamla missonshus

Du har chans att bo i ett gammalt missionshus på landet. Det är ett mysigt hus med högt i tak med mycket ljusinsläpp och öppen spis. Huset hittar du i Värmland mellan Kristinehamn och Karlstad.
Du kan både bo flera nätter eller enstaka natt. Det finns två dubbelrum och plats för åtta extrabäddar. Frukost går att köpa till. Ramp upp till ingången och en handikappanpassad toalett med dusch. Sovrummen finns på plan 2, men extra bäddar kan ordnas på bottenplanet.
Lakan och handdukar ingår.

Du har tillgång till trädgård med uteplats och grill. Här finns fina promenad- och cykelvägar runt om i både skog och öppet landskap. Närheten till E18 gör att du har nära till hela Värmland så som Lars Lerin, Nobelmuseet i Karlskoga och Selma Lagerlöfs Mårbacka. Du har också nära till mysiga Kristinehamn och Vänerskärgården. Elofstorp är även en bra plats att bo på vintertid när du ex är på väg till fjällen för att åka skidor. Här kan ex 2 barnfamiljer bo och det som uppskattas särskilt av gästerna är att Elofstorp är bäddat och färdigt när de kommer.

Elofstorps gamla missionshus är också en bra plats att bo flera generationer i då huset är stort och rymmer många: passar för större sällskap vid ex cuper.

Incheckning från kl. 17.
INFO
Plats
Arrangör
Elofstorps gamla missionshus
Elofstorp 2
681 94 Kristinehamn
maria@elofstorp.se
Namn
Elofstorps gamla missionshus
Adress
Elofstorp
2
681 94 Kristinehamn
Kommun: Kristinehamn
Maria Larsson
Beskrivning
Här kan du få bo i ett vitt gammalt missionshus strax utanför Kristinehamns centrum i Ölme (mot Karlstad.)
Vägbeskrivning
Från Kristinehamn: Ölme, Broby cirka 20 km från Kristinehamn, riktning Karlstad. Kör mot Stolpen 10 km från Kristinehamn). Fortsätt E18 mot Karlstad och följ därefter s.kyltar mot Lindås. Från Karlstad: Kör E18 mot Kristinehamn förbi Väse. Efter 10 km följ skyltar Lindås.
Tillbaka
Kristinehamn
Besök hemsida Boka här
Lägenhet
Vänern

Priser

Pristyp: Dygn
Pris: 950 kr
Pristyp: Vecka
Pris: 3900 kr
Pristyp: Kylskåp laddat med frukostvaror
Pris: 60 kr
Beskrivning:
Pris gäller per person.