Nancys B&B

Välkommen att tillfälligt bo i Ölme samhälle utanför Kristinehamn i en liten lägenhet, ombyggd 2017, som tidigare var sköterskemottagning. Passar även för den som använder rullator/rullstol.
Nu i Coronatider är detta ett tryggt boende där ni sköter er själva och boendet är stängt dagen före ankomst.

Lägenheten är ca 47 kvm och i hallen finns liten toalett och vid sovrummet ett duschrum som är utrustat för att passa även den som behöver hög toalettstol och stöd vid toa och duschstol samt spegel som passar alla längder. I allrummet är köket välutrustat för eget hushåll och med köksbord förutom soffa vid TV som har många kanaler. Wifi finns också. Sovrummet har 2 sängar, garderober, skrivbord och bokhylla. Förutom de två sängarna finns en bäddsoffa och en extra säng, alltså max 5 personer. För små barn finns säng, stol och skötbord.
Möjlighet att låna tvättstugan. Uteplats vid entrén i öster, samt i väster varifrån det är nära till kommunal lekplats. Grill finns att låna. Parkeringsplats vid den egna entrén i markplan.

Ett tillfälligt boende lämpligt för turister som behöver en natts vila eller för en vecka eller mer om du tillfälligt ska arbeta i närheten. Kan också passa student eftersom det är endast ca 30 minuter med buss till Universitetet. Rabatt vid längre vistelse.

Ankomst: mellan kl 17.00-22.00
Avresa: före kl. 11.00

Boning kan ske via booking.com eller direkt hos Nancy, ska du bo länge eller är återkommande rekommenderar vi att boka direkt med Nancy.
INFO
Plats
Arrangör
Nancys B&B
Vänersviksvägen 7
681 95 Kristinehamn
post@nancyedlund.se
0707481168
Namn
Nancys B&B
Adress
Vänersviksvägen 7
681 95 Kristinehamn
Kommun: Kristinehamn
Beskrivning
Boendet ligger i Ölme samhälle, 800 m söder om E18/Stolpen. Värden och en hyresgäst bor i samma hus. Egen ingång i markplan nära parkeringsplats. Bra promenadvägar. Kommunal lekplats på granntomten. Vid E18 finns servicebutik och restaurang. Intressant trädgård. 12 km till Kristinehamns centrum – en fin småstad med en stor skulptur av Picasso längst ute i skärgården. Vägbeskrivning 800 m söder om E18 vid Stolpen, 8 km väster om Kristinehamn och ytterligare 3 mil västerut finns Karlstad. Ca 9 km från 26:an (från Göteborg mot Sälen/Mora). Busshållplats vid E18. Sverigeleden passerar på gatan utanför.
Vägbeskrivning
800 m söder om E18 vid Stolpen, 8 km väster om Kristinehamn och ytterligare 3 mil västerut finns Karlstad. Ca 9 km från 26:an (från Göteborg mot Sälen/Mora). Busshållplats vid E18. Sverigeleden passerar på gatan utanför.
Tillbaka
Kristinehamn
Boka här
Lägenhet
Vänern

Priser

Pristyp: 1 person
Pris: 560 kr
Beskrivning:
För hela lägenheten. Barn upp till 11 år är gratis.
Pristyp: 2 personer
Pris: 800 kr
Beskrivning:
För hela lägenheten. Barn upp till 11 år gratis bädd
Pristyp: 3 personer
Pris: 960 kr
Beskrivning:
För hela lägenheten. Barn upp till 11 år gratis bädd
Pristyp: 4 personer
Pris: 1120 kr
Beskrivning:
För hela lägenheten. Barn upp till 11 år gratis bädd
Pristyp: Frukost
Pris: 50 kr
Beskrivning:
Frukost förbeställs och kostar 50 kr från 11 år och uppåt. Barn 6-10 år 25 kr.