Presteruds Herrgård

Tänk dig att få gifta dig på en Herrgård i Kristnehamn.
Många drömmer om att få gifta sig på en Herrgård, under kristallkronor, i skenet av levande ljus och kandelabrar. På Presteruds Herrgård kan den drömmen besannas. I sagolik herrgårdsmiljö blir ditt bröllop och din bröllopsfest ett minne för livet.

Presteruds Herrgård från 1700-talet är en vacker byggnad som ligger intill Vänern med en egen brygga och stor vacker trädgård.

I Herrgården finns klubbrum, festsalar, möteslokaler och två sviter.
Du kan hyra herrgården till arrangemang som bröllop, födelsedagar, möten, representation och andra sammankomster men även om du behöver en representativ miljö för en kort period.
Mer information här: http://www.presterudsherrgard.se/

För bröllopsarrangemang kan Herrgården ta emot upp till 108 gäster. Boende för dina gäster finns i stugor på Herrgårdscampingen intill, se boende eller besök www.herrgardsliv.se för mer information.
INFO
Plats
Arrangör
Kristinehamn Herrgårdscamping & Stugor
Presterudsallén 2
681 55 Kristinehamn
kristinehamn@sommarvik.se
Namn
Kristinehamn Herrgårdscamping & Stugor
Adress
Presterudsallén 2
681 55 Kristinehamn
Kommun: Kristinehamn
Kristinehamn Herrgårdscamping & Stugor
Beskrivning
Centralt belägen familjecamping intill Vänern med roliga aktiviteter för hela familjen. 60 stugor, över 200 campingplatser/ställplatser och två vandrarhem för grupputhyrning.
Vägbeskrivning
Kristinehamn Herrgårdscamping & Stugor är beläget i Kristinehamns skärgård, cirka 3 km från stadens centrum. Följ skyltning mot Skärgården och Picassoskulpturen.
Tillbaka
Kristinehamn
Besök hemsida Boka här
Hyra
Boka
Vänern

Priser

Pristyp: Festarrangemang två dagar
Pris: 12000 kr
Beskrivning:
4000 kr per extra dag.