Vandrarhem på Kristinehamn Herrgårdscamping & Stugor

Bo i vandrarhem på en fin familjecamping vid Vänerns strand i Kristinehamns skärgård och bara ca 3km från centrum.
Loge Vänern ligger mitt på området mot vattnet och har plats för 18 personer. Vandrarhem "Gretas" är ett enklare vandrarhem och ligger på övervåningen på Caféet/Restaurangen som har öppet sommartid.

Campingen ligger vackert vid Vänerns strand med moderna faciliteter i herrgårdsmiljö. Läget är centralt och ligger längs det populära turiststråket ut mot Picassostatyn och skärgården.

Här finns 60 stugor i olika utföranden för alla behov. Från enklare campingstugor till nybyggda, moderna stugor med dusch, wc, kök och stora, soliga terrasser. Allt är bokningsbart och du väljer själv vad som ska ingå som städning, lakan, båtplats, kanot och roddbåt. Stora rymliga ytor finns för aktiviteter, idrott och umgänge. Gratis trådlöst internet.

Lekplatser, hoppkudde, tennis, basket, fotboll och beach volleyboll finns på området liksom en spännande äventyrsgolf i Kristinehamnstema hos "Greta´s Skrägården" sommarcafé och restaurang med fullständiga rättigheter. Herrgårdscampingen har även närhet till Sannabadet med Lek & Luft samt även till Skymningens badplats och under högsommaren erbjuds barnaktiviteter varje dag genom campingens egen KidsClub. Även den vackra Presteruds Herrgård med tillhörande herrgårdspark och brygga finns att hyra för större evenemang såsom bröllop, släktträffar, företagsevent, baler m.m.
INFO
Plats
Arrangör
Kristinehamn Herrgårdscamping & Stugor
Presterudsallén 2
681 55 Kristinehamn
kristinehamn@sommarvik.se
Namn
Kristinehamn Herrgårdscamping & Stugor
Adress
Presterudsallén 2
681 55 Kristinehamn
Kommun: Kristinehamn
Kristinehamn Herrgårdscamping & Stugor
Beskrivning
Centralt belägen familjecamping intill Vänern med roliga aktiviteter för hela familjen. 60 stugor, över 200 campingplatser/ställplatser och två vandrarhem för grupputhyrning.
Vägbeskrivning
Kristinehamn Herrgårdscamping & Stugor är beläget i Kristinehamns skärgård, cirka 3 km från stadens centrum. Följ skyltning mot Skärgården och Picassoskulpturen.
Tillbaka
Kristinehamn
Besök hemsida
Boka
Vänern
boende

Priser

Pristyp: Lodge Vänern
Pris: 3000 kr
Beskrivning:
Priset 3000 kr är per natt för hela vandrarhemmet oavsett hur många rum som nyttjas. Det finns 5 sovrum, två toaletter, två duschar samt ett kök. Maximalt antal i denna del är 18 personer. Ring för att boka, det går inte att boka via hemsidan.
Pristyp: Vandrarhem "Gretas"
Pris: 2000 kr
Beskrivning:
Priset 2000:- är per natt för hela vandrarhemmet oavsett hur många rum som nyttjas. Det finns 6 sovrum, två toaletter, pentry och ett litet vardagsrum. Dusch finns i närliggande servicehus. Maximalt antal i denna del är 18 personer. Ring för att boka, det går inte att boka via hemsidan.