Corona

Information för dig som besöker Kristinehamn. Folkhälsomyndighetens riktlinjer gäller, och ansvaret vilar på varje enskild individ. Tvätta händerna ofta, håll avstånd och följ de direktiv som varje enskild verksamhet satt upp. Vi önskar dig välkommen och ta hand om dig :)

Kristinehamn anpassar sig för att bli så säkert som möjligt under rådande omständigheter.

Tydlig skyltning, handsprit till dig som besökare, plexiglas vid kassorna, längre avstånd/färre bord, regelbunden rengöring av ytor som rörs av besökare osv. är några exempel på som de åtgärder som olika verksamheter gjort för att personal och besökare ska kunna följa FHMs rekommendationer.

ÄTA

Hos de allra flesta restauaranger och caféer finns möjlighet att köpa "take away" både när det gäller lunch, fika och á la carté. Det kan vara vissa bergränsningar på meny vid utkörning. Vissa yrkesgrupper, pensionärer samt personer i riskgrupp har hos flera verksamheter rabatt vid köp på plats och av take away. Många har numer oxå möjlighet till utkörning. Fråga vad som gäller där du vill beställa din mat/fika.

SHOPPING

Hos många butiker kan du i riskgrupp komma vid speciella öppettider eller boka butiken helt för dig och ditt sällskap. Dessutom har många även möjlighet till hemkörning oavsett om det är från matbutiken eller klädaffären. Ring och fråga vad som gäller just nu. Olika möjligheter kan variera beroende på vilka rekommendationer som är aktuella.

STÄNGDA VERKSAMHETER

Corona situation Kristinehamn

Läs mer på Kristinehamn.se om Corona situationen i Kristinehamn

Ja