Corona

Information för dig som besöker Kristinehamn. Folkhälsomyndighetens riktlinjer gäller fortfarande, och ansvaret vilar på varje enskild individ. Det viktigaste är stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta och håll avstånd. Vi önskar dig välkommen och ta hand om dig :)

Kristinehamn anpassar sig för att det ska bli så säkert som möjligt under rådande omständigheter.
Tydlig skyltning, handsprit till dig som besökare, plexiglas vid kassorna, längre avstånd/färre bord, regelbunden rengöring av ytor som rörs av besökare osv. är några exempel på som de åtgärder som olika verksamheter gjort för att personal och besökare ska kunna följa FHMs rekommendationer.

ÄTA

Hos de allra flesta restauaranger och caféer finns möjlighet att köpa "take away" både när det gäller lunch, fika och á la carté. Det kan vara vissa bergränsningar på meny vid utkörning. Vissa yrkesgrupper, pensionärer samt personer i riskgrupp har hos flera verksamheter rabatt vid köp på plats och av take away. Många har numer oxå möjlighet till utkörning. Fråga vad som gäller där du vill beställa din mat/fika.

SHOPPING

Hos många butiker kan du i riskgrupp komma vid speciella öppettider eller boka butiken helt för dig och ditt sällskap. Dessutom har många även möjlighet till hemkörning oavsett om det är från matbutiken eller klädaffären. Ring och fråga vad som gäller just nu. Olika möjligheter kan variera beroende på vilka rekommendationer som är aktuella.

ÖVRIGT

  • Biblioteket
    Nu startar bibblan take away. De plockar ihop en bokpåse efter dina önskemål som du hämtar vid disken eller utanför dörren under ordinarie öppettider. Du måste ha ett lånekort. För mer info och beställning ring 0550-88080 eller maila till biblioteket@kristinehamn.se
  • Kristinehamns Bio
    Hyr din egen biosalong och välj bland olika filmer. Hyr en biosalong och ta med dig en spelkonsol och kör ett riktigt "gaming"race. Köp presentkort för att använd i framtiden med möjlighet till hemkörning.
    För mer info 0550-777888 eller läs mer på https://www.facebook.com/kristinehamnsbio/

Corona situation Kristinehamn

Läs mer på Kristinehamn.se om Corona situationen i Kristinehamn

Ja