Corona

Information för dig som besöker Kristinehamn. Från och med 13 juni får man resa inom Sverige igen, så länge man inte har några sjukdomssymtom. Folkhälsomyndighetens riktlinjer gäller fortfarande, och ett stort ansvar vilar på varje enskild. Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta och håll avstånd. Kristinehamn anpassar sig för att det ska bli så säkert som möjligt. Här hittar du ex på förändringar pga anpassningar. Många butiker och restauranger har gratis utkörning. Du kan även kontakta butiker och få den för dig själv. Vi önskar dig välkommen och ta hand om varandra:)

AKTIVITETER


EVENEMANG

 • Midsommarfirande 2020: 
  -Kristinehamns hembydsgård har inställt firande.
  -Hults sommarhem har ingen dans men premiär på loppis kl. 14 midsommarafton och extra gott fika med fin badstrand och sol.
  -Bergsjö bygdegård har inställt firande.
  -Rudskoga hembygdsgård har inställt firande.
  _Ölme hembygdsförening har inställt firande.
 • Pelle Svanslös är lös
  på grund av Corona är barnteatern inställd.

 


SEVÄRDHETER


ÄTA

ÖVRIGT

 • Biblioteket
  Nu startar bibblan take away. De plockar ihop en bokpåse efter dina önskemål som du hämtar vid disken eller utanför dörren under ordinarie öppettider. Du måste ha ett lånekort. För mer info och beställning ring 0550-88080 eller maila till biblioteket@kristinehamn.se
 • ICA Nära Trumpeten 
  För de i riskgruppen håller butiken extraöppet mellan 8-9 på måndagar och fredagar. Möjlighet till utkörning finns.
  För mer info ring 0550-18218 eller maila på johanna.sjoholm@nara.ica.se
 • Kristinehamns Bio
  Hyr din egen biosalong och välj bland olika filmer. Hyr en biosalong och ta med dig en spelkonsol och kör ett riktigt "gaming"race. Köp presentkort för att använd i framtiden med möjlighet till hemkörning.
  För mer info 0550-777888 eller läs mer på https://www.facebook.com/kristinehamnsbio/

Vill du hjälpa till som privatperson så tas all hjälp tacksamt emot. Du kan då fylla i detta formulär så finns du med på en lista hos socialkontoret.

Corona situation Kristinehamn

Läs mer på Kristinehamn.se om Corona situationen i Kristinehamn

Ja