29
feb

Kjell-Åke i Myra på Christinateatern

Kristinehamn
Metbäckingen Kjell-Åke i Myra har vaknat ur sin vinterdvala och kommit på att han glömde säga några viktiga saker i sin förra föreställning. Nu kommer ha till Christinateatern i Kristinehamn.
När Kjell-Åke växte upp i Metbäcken fanns det post, kiosk, affär, skola, buss- och bensinstation, inget av detta finns kvar idag. Vad är det som har hänt? Hur gick det här till? Finns det någon väg tillbaka och kan man göra Metbäcken Great Again och hur skulle det i så fall gå till?

Detta är några frågor som Kjell-Åke ställer sig i den nya föreställningen, i vilken han även har engagerat Johnny Steen för att skriva musiken samt medverka i manusarbetet. Du kan räkna med att få uppleva en rad nya minnesvärda stunder när ”Kjell-Åke i Myra” eller ”Kjell-Åke in the Swamp” som han kallas i USA, ger sig ut på vägarna i Värmland under hösten 2019 och vintern 2020. Det finns en viss chans, eller snarare risk att Kjell-Åkes syster Mätta Marit kommer att dyka upp under föreställningen.

Regi av Tomas von Brömssen. Längd på föreställningen finns ej än.

Biljetter köper du på Kristinehamns turistbyrå eller ticketmaster.se. Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa 054-190080
INFO
Plats
Arrangör
Humorakuten
Metbäcken Myra
685 97 Östmark
Namn
Christinateatern
Adress
Kungsgatan 54
681 31 Kristinehamn
Kommun: Kristinehamn
Beskrivning
En teater på Kungsgatan i Kristinehamn. https://www.facebook.com/Christinateatern
Vägbeskrivning
Kristinehamns centrum, Kungsgatan 54.
Tillbaka
Boka här
Teater
Boka
Kultur
Vänern

Priser

Pristyp: Entré
Pris: 350 kr

Tillfällen

2020-02-29 19:00