Bergqvist Skor

Familjeägda Bergqvist Skor, grundat 1904, har skobutiker från norr till söder och är en av den svenska skobranschens största. Butiken i Kristinehamns centrum är den enda renodlade skoaffären i stan.
Butiken i Kristinehamn är en av 24 skobutiker 17 av butikerna heter just Bergqvist Skor och har ett sortiment som vänder sig till hela familjen med ett stort antal av branschens allra starkaste märken i sortimentet.
De har skor till hela familjen och för de flesta tillfällen! Ett brett sortiment av både dam-, herr- och barnskor som täcker in flera prislägen och stilar. Med över 110 års erfarenhet av att sko sina kunder vet dom vad de pratar om.
De har också ett av branschens mest kompletta barnsko sortiment med flertalet av alla kända märken representerade för barns alla möjliga aktiviteter. Med en engagerad och kunnig personal hjälper de dig gärna som kund tillrätta
med mätning av fötter och råd om storleksval. Personlig service och ett brett sortiment för dig som kund är grundbulten i affärsidén.
Detta är några av de märken som finns i butiken: Ecco, Rieker, Adidas, Vagabond, Ugg, Pax, Lacoste, Nike, Reebook, Tamaris, Converse, Catepillar m.fl.
Öppettider
INFO
Plats
Måndag-Fredag 10.00-18.00
Lördag 10.00-15.00
Arrangör
Bergqvist Skor
Kungsgatan 44
681 31 Kristinehamn
kristinehamn@bergqvistskor.se
Namn
Bergqvist Skor
Adress
Kungsgatan
33
681 31 Kristinehamn
Kommun: Kristinehamn
Beskrivning
Skoaffär på Kungsgatan.
Vägbeskrivning
Kungsgatan 44
Tillbaka
Kristinehamn
Besök hemsida
Detaljhandel