Greeks Handelsträdgård

Familjeföretag som sedan 1947 odlar blommor och grönsaker. Har även köttdjur och säljer köttlådor. Gården finns i Väse, väst om Kristinehamn i Värmland.
Tre generationer arbetar på gården och produkterna säljs i vår gårdsbutik, i blombutiken i Filipstad samt på marknader runt om i Värmland.
Under säsong finns här blommor, grönsaker och ofta köttlådor från gårdens egna kravdjur. Dessutom säljer vi hemgjord sylt och saft samt honung från gården. Allt som produceras producerar är certifierat enligt KRAVs regler. Vi har även produkter från andra producenter av lokal mat. Vi har ävenbovete från Råglanda Gård i Molkom. Utbudet följer säsongen och varierar över tid. Växthusen är fyllda av blommor, jord, gödsel och fröer. På gården finns också hästar och kor att titta på och kanske springer familjens hund förbi.

Vi var med i TV4-programmet Sveriges skönaste gårdar år 2014 och vann vecka 1 i säsong 3.

Vi har också ett litet café med glass och fika.
Öppettider
INFO
Plats
Torsdag-Fredag 12.00-17.00
Lördag- Söndag 12.00-16.00
Torghandel på Södra Torget i Kristinehamn onsdagar under grönsakssäsong
Arrangör
Greeks Handelsträdgård
Göranstorp 610
660 57 Väse
info@greekshandelstradgard.se
Namn
Greeks Handelsträdgård
Adress
Göranstorp 610
660 57 Väse
Kommun: Kristinehamn
Beskrivning
Är ett familjeföretag som sedan 1947 odlar blommor och grönsaker. Har även köttdjur och säljer köttlådor. Finns i Väse, väster om Kristinehamn i Värmland och allt vi producerar är certifierat enligt KRAVs regler.
Tillbaka
Väse
Besök hemsida
Lokalproducerat
Handelsträdgård
Gårdsbutik