Handelsmagasinet

Bredvid kvarteret Vågen i centrala Kristinehamn hittar du Restaurang Mastmagasinet, en kombinerad lunchrestaurang och lanthandel med fokus på lokalproducerat.
Mastmagasinet ställer om till handelsmagasin och öppnade under november 2020 en lanthandel i restaurangen på Fisktorget. Här kan du handla råvaror och produkter från lokala producenter. Mastmagasinet erbjuder även egna produkter till försäljning som älgfärsbiffar, fröknäcke, müsli och pumpasoppa med chili och saffran. Utöver det egna sortimentet så hittar du ostar, charkprodukter, ostkaka, EKO-potatis, praliner och hantverk från trakten. Allt i en mysig pubmiljö.

Lunch serveras fortfarande på plats till ett begränsat antal gäster, samt finns för avhämtning.
Ambitionen är att driva en miljövänlig restaurang med närproducerade råvaror och bjuda på en minnesvärd upplevelse. Mastmagasinet samarbetar med lokala leverantörer och jobbar aktivt för att erbjuda kvalitativa och rättvisa produkter från verksamheter runtom Kristinehamn.

Under ett normalt år blir det på helgen högre tryck i baren, ibland till tonerna från livemusik eller någon som spelar skivor. I pub delen kan du äta en bit mat, njuta av ett glas eller kanske spela ett parti biljard.
200 platser inne och 200 platser på uteserveringen.

I Facebook-gruppen "Dagens take away Kristinehamn" (https://www.facebook.com/groups/671118810327425/) så hittar du snabba erbjudanden från lokala restauaranger och caféer.
Öppettider
INFO
Plats
Mån 11-14, Tis - Fre 11-18, Lör - Sön 12-16
Arrangör
Mastmagasinet
Södra Hamngatan 5
681 31 Kristinehamn
info@mastmagasinet.com
Namn
Restaurang Mastmagasinet
Adress
Södra Hamngatan
5
681 31 Kristinehamn
Kommun: Kristinehamn
Bernt Magnusson
Beskrivning
Restaurang i centrum nära ån Varnan.
Vägbeskrivning
Ca 100 meter från S. torget intill älven Varnan.
Tillbaka
Kristinehamn
Besök hemsida
Gårdsbutik
Lunch
Värmländsk mat
Svensk mat
Mat och Dryck
Vänern
Lokalproducerat
Hantverk & Slöjd