Husbilslandet

Husbilslandet strax utanför Kristinehamn är en auktoriserad återförsäljare av några av husbilsmarknadens främsta märken. Här finns nya och begagnade husbilar till mycket förmånliga priser.
Husbilslandet är en auktoriserad återförsäljare av några av husbilsmarknadens främsta märken. Här hittar du nya och begagnade husbilar för alla sorters resor till mycket förmånliga priser. De går in helhjärtat för varje kund och ser till att du kör hem i husbilen som tar din semester till nästa nivå. De är tillgängliga för att svara på frågor och ge service i vår toppverkstad. Deras helhetslösning ger dig trygghet innan, under och efter köp. Det är så Husbilslandet sticker ut i mängden.

År 1988 startades Husbilslandet upp av företagets grundare Ingvar Pettersson. Sedan några år tillbaka driver sonen Nils firman i samarbete med Niklas Olsson och Jonas Pettersson. Företaget med ett tjugotal anställda har sin verksamhet belägen vid Bäckhems gård 15 km söder om Kristinehamn vid RV 26. Där återfinner man det stora sortiment av nya samt även fräscha begagnade husbilar. Det är ett expanderande företag och säljer årligen runt 400 husbilar.
Nyligen uppfördes en stor och exklusiv utställningshall där alla kunder i varm och behaglig miljö kan ta del av det senaste utbudet från Morelo, Knaus, Weinsberg och CI, fyra kvalitetsmedvetna och pålitliga märken som de är auktoriserade återförsäljare för.
Öppettider
INFO
Plats
Butik & försäljning
Måndag-torsdag 08.00-18.00
Fredag 08.00-16.00
Lördag & söndag 11.00-15.00
Verkstad
Måndag-fredag 07.00-16.00
Telefontid 09.00-15.00
Lunch
Butik & verkstad 12.00-12.30
Arrangör
Husbilslandet
Bäckhemsgård
681 91 Kristinehamn
info@husbilslandet.com
Namn
Husbilslandet
Adress
Bäckhems Gård
681 91 Kristinehamn
Kommun: Kristinehamn
Tillbaka
Kristinehamn
Besök hemsida
Detaljhandel
Husbilar & husvagnar