Kappahl

Mycket har hänt sedan de började sälja kappor i en källare för över 60 år sedan. I dag finns närmare 400 butiker och såklart en i Kristinehamn och är en av Nordens ledande modekedjor.
Men en sak är sig lik. Insikt och omsorg om kunderna. För Kappahl handlar mode om en sak – dig som kund. De har ett brett sortiment för kvinnor, män och barn och riktar sig särskilt till kvinnan mitt i livet och hennes familj. Allt de gör handlar om självförtroende genom mode och de vill hjälpa dig att hitta din stil. Oavsett din ålder, storlek, form och personlighet. På KappAhl tycker de att alla ska få vara precis som de är. Därför designar de kläder som passar dig och som får dig att må bra. Och de förstår kvinnor eftersom de själva är kvinnor – över 90 procent av personalen som jobbar på KappAhl är kvinnor och tar plats på alla nivåer i företaget. Vårt mode finns i många storlekar och för alla former. Det är inte du som ska passas in i våra kläder, kläderna ska passa dig.
Vi väljer också att visa våra kläder på sunda modeller och vi specialtillverkar våra skyltdockor i större storlekar än de som vanligtvis används i vår bransch.

Välkommen in till KappAhl.
(Visste du att namnet KappAhl kommer från grundaren Per-Olof Ahl? Han fick smeknamnet "Kapp-Ahl" när hans kappaffär i Göteborg gjorde succé på 1950-talet.)
Öppettider
INFO
Plats
Måndag-fredag 10.00-18.00
Lördag 10.00-15.00
Arrangör
Kappahl Kristinehamn
Spelmansgatan 20
681 31 Kristinehamn
Namn
Kappahl Kristinehamn
Adress
Spelmansgatan 20
681 31 Kristinehamn
Kommun: Kristinehamn
Beskrivning
En modebutik för kvinnor, män och barn där du som kund står i centrum.
Vägbeskrivning
Ligger mitt i Kristinehamn i anslutning till Vintergatan och parkering i södra änden av Kungsgatan shoppingstråk.
Tillbaka
Kristinehamn
Besök hemsida
Detaljhandel