Klockaregårdens Handelsträdgård

Klockaregårdens Handelsträdgård i Kristinehamn är ett familjeföretag där de flesta blommorna drivs upp på plats.
Stängt för säsongen!
Klockargårdens Handelsträdgård är ett familjeföretag som ligger beläget vid Visnums Kyrka ca 2 mil söder om Kristinehamn i Värmland. Verksamheten har drivits av samma ägare under 40 år och den största delen av växterna sås och drivs upp på plats.

Här hittar du sommarblommor för utplantering, perenner buskar och träd samt ett visst utbud av krukväxter och snittblommor. Självklart det tillbehör så som jord, gödning, bark och mull. Det finns även ett brett sortiment av urnor, balkonglådor, krukor och olika typer av trädgårdsdekorationer.

Här kan ni i lugn och ro handla era blommor i en grön och skön miljö, och skulle ni behöva ta en paus finns möjlighet att sitta ner en stund och ta en kopp kaffe, även glass och dricka finns att köpa.
Öppettider
INFO
Plats
Stängt för säsongen.
Arrangör
Klockargårdens Handelsträdgård
Visnum, Klockargården 2
681 92 Kristinehamn
Namn
Klockargårdens Handelsträdgård
Adress
Visnum, Klockargården 2
681 92 Kristinehamn
Kommun: Kristinehamn
Torunn Andersson
Beskrivning
Klockargårdens Handelsträdgård är ett familjeföretag som ligger beläget vid Visnums Kyrka ca 2 mil söder om Kristinehamn i Värmland. Verksamheten har drivits av samma ägare under 40 år och den största delen av växterna sås och drivs upp på plats. Hos oss hittar du sommarblommor för utplantering, perenner buskar och träd samt ett visst utbud av krukväxter och snittblommor. Självklart säljer vi tillbehör så som jord, gödning, bark och mull. Vi har även ett brett sortiment av urnor, balkonglådor, krukor och olika typer av trädgårdsdekorationer. Här kan ni i lugn och ro handla era blommor i en grön och skön miljö, och skulle ni behöva ta en paus finns möjlighet att sitta ner en stund och ta en kopp kaffe, även glass och dricka finns att köpa.
Tillbaka
Kristinehamn
Besök hemsida
Handelsträdgård
Lokalproducerat
Vänern