Wermlands Brygghus

Wermlands Brygghus i Kristinehamn för en tradition vidare. Förr i tiden bryggde man öl på gårdarna runt om i Värmland i egna brygghus.
Sen 2013 bryggs ett smakrikt och naturligt öl, utan krångel i Kristinehamn det är en stolt hyllning till Värmland. Till skogarna, vattnet, järnet och inte minst människorna.
Deras öl njuter du med fördel till mat och de brinner för smakkombinationer av alla de slag. I dagsläget producerar de lättöl, folköl och starköl. Lågalkoholvarianterna finner du i dagligvarubutiker från Malmö till Östersund och starkölen på hyllan hos värmländska systembolagsbutiker och som beställningsvaror i hela landet.

De anordnar öppna och slutna visningar i brygghuset där man får lära sig mer om hur man brygger öl och får provsmaka alla sorter, (glöm inte boka din plats). Dessutom hålls brygg pubar ett par gånger i månaden där man får chans att prova
den goda ölen i avslappnande former och ingen förbokning är nödvändig.

För dig som grupp eller företag kan du skräddarsy en aktivitet som passar just er så gör något riktigt uppskattat tillsammans med kollegorna eller kunderna!

Har du något speciellt som händer som t. ex. ett bröllop, 50-års kalas, jubileum m.m. så finns möjligheten att få egna etiketter till ölet, eller varför inte hyra en öl tapp till festen eller evenemanget och kunna servera deras öl på ett riktigt proffsigt sätt.
Öppettider
INFO
Plats
Se hemsidan för öppettider av Bryggpub och öppna visningar.
Arrangör
Wermlands brygghus
Dalavägen 23
681 30 Kristinehamn
info@wermlandsbrygghus.se
Namn
Wermlands Brygghus
Adress
Dalavägen 23
681 30 Kristinehamn
Kommun: Kristinehamn
Tillbaka
Kristinehamn
Besök hemsida
Lokalproducerat
Detaljhandel
Mat och Dryck
Värmländsk mat
Turistbyrån tipsar
Vänern