Kliv i vandrarkängorna och packa ryggsäcken

Kombinera vandring och njutning

I Kristinehamn är det lätt att skämma bort sig lite extra när du har vandrat. Kombinera din vandring med White Guide restaurang och bo på Prästgård eller bo centralt i en unik miljö i exklusiva hotellrum. Du kan också välja att bo i enklare gäststuga med en varm pool och en liten skogssjö att paddla kanot i eller bo i stugor med dusch och WC vid Varnumsviken och kombinera vandringen på en Vänerö med att utnyttja SPA avdelningen på Kristinehamn Arena.

Ölme Prästgård, en rofylld och historisk 1700-tals miljö 12 km väster om Kristinehamn, E18

Vandra valfri sträcka av Järnleden och bo på Ölme Prästgård

På kvällen när dina muskler ömmar njuter du i White Guide restaurangen. Ta bilen eller taxi mellan Ölme Prästgård och valfri startplats på Järnleden.
Sockerslottet hotell finns mitt i Kristinehamn i en unik miljö som är en liten oas av trivsel.

Vandra en, två eller tre delar av Visnums Kils lederna

(Obs ta inte med hunden på denna tur.) Ta bilen tillbaka till Kristinehamn och Sockerslottet Hotell som är en oas av trivsel mitt i Kristinehamn. På kvällen myser du på valfri restaurang.
Ölme Islandshästar har ett enkel boende med varm pool och kanotmöjligheter.

Vandra valfri sträcka av järnleden

Beställ hämtning av Ölme islandshästar. Här hittar du grillkåta, varm badpool och en enklare övernattning i gäststuga. Dag två kan du rida islandshäst, paddla kanot, ro i ekan eller badflotten med motor i den lilla sjön.
Kristinehamn herrgårdscamping och stugor ligger härligt vid Varnumsviken, Kristinehamn

Vandra på öar i Vänern

Sommartid tar du båten från Kristinehamns herrgårdscamping till Vålön. Gå 8 km tur och retur på öarna och grilla din medhavda matsäck, kombinera med fiske. Antingen tar du båten hela vägen hem eller så går du strandpromenaden hem efter den korta båtturen. Bo i stuga med dusch/wc och njut av solnedgång över Varnumsviken på kvällen. Dag två tillbringas på Sannabadets Spaavdelning.