Utlottning av övernattningar i Kristinehamn

Livet i Kristinehamn

Vilka 80 Kristinehamnare får bjuda sina långväga vänner på en övernattning i Kristinehamn? Nu lanseras besöksguiden "Livet i Kristinehamn" tillsammans med årets hemesterkampanj #lovekristinehamn. Under valborgshelgen delas besöksguiden ut till alla 13 100 hushåll i Kristinehamn tillsammans med ett vykort. 80 stycken av dessa är "guldvykort" som innehåller övernattningar på olika boenden i Kristinehamn. Blir du en av dem som har turen att få ett guldvykort i brevlådan?

Besöksguiden Livet i Kristinehamn 2021-2022

Årets Kristinehamnsguide berättar om livet i Kristinehamn med stort fokus på frilufts- och naturupplevelser samt små och stora upptäckter i småstadslivet. Guiden inspirerar till att utforska Kristinehamn och ger konkreta förslag på spännande, mysiga och roliga utflykter och aktiviteter att hitta på under din hemester. Även långväga gäster har stor nytta av besöksguiden som skildrar skärgårdslivet, vandringsleder, tipsar om var du kan gå ut och äta gott, shoppa och övernatta.

Besöksguiden delas ut till alla drygt 13 100 hushåll i Kristinehamn under valborgshelgen 30/4-2/5. Broschyren finns också att hämta på Kristinehamns turistbyrå samt boenden och besöksmål runt om i kommunen from v. 18. Den går även att ladda ner som pdf.

Årets hemesterkampanj #LoveKristinehamn

Tillsammans med besöksguiden delas även ett vykort ut till Kristinehamns 13 100 hushåll. Skicka vykortet till någon du saknar och som du vill ska komma och hälsa på!

80 stycken av dessa 13 100 vykort är "guldvykort" - ett slags presentkort som berättigar till en övernattning på någon av nedan boendeanläggningar i Kristinehamn. Blir du en av de lyckligt lottade som får ett guldvykort i brevlådan under valborshelgen? Skicka guldvykortet till någon du saknar och som du vill bjuda på en övernattning i Kristinehamn!

Vem saknar du? 

Blir du en av de 80 som får guldvykortet i brevlådan under valborgshelgen?

Medverkande boendeanläggningar:

Baggeruds camping & fiske
Kristinehamns gästhamn
Kristinehamns golfklubb
Kristinehamns Herrgårdscamping & Stugor
Marieberg Hotell
Park Hotell
Revsands camping
Sockerslottet
Stadshotellet i Kristinehamn
Ölme Prästgård Gästgiveri

Ja