#lovekristinehamn

Inför sommaren 2021 lanseras årets hemesterkampanj #lovekristinehamn tillsammans med besöksguiden "Livet i Kristinehamn" som delas ut till alla 13 100 hushåll i Kristinehamn under valborgshelgen. Tillsammans med guiden delas även ett vykort ut, 80 stycken av dessa 13 100 vykort är "guldvykort" som berättigar till en övernattning på en av Kristinehamns boendeanläggningar. Blir du en av de 80 som får bjuda någon du saknar på en övernattning i Kristinehamn?

Kampanjen #lovekristinehamn har tidigare varit aktuell som en serie Instagramtävlingar med fokus på olika teman. Under sommaren 2020 fick vi ta del av de tävlandes favoritplatser i Kristinehamn, och under hösten skiftade fokuset till att lyfta det högklassiga utbudet av mat och godsaker Kristinehamn har att erbjuda.

Ta del av flera tips direkt från Kristinehamns lokala experter.

Under hösten 2020 utsågs tolv vinnare med sina stämningsfyllda matbilder de lagt upp under hashtagen #lovekristinehamn på Instagram. Bland vinsterna fanns exempelvis en middag, trerättersmiddag, ett lunchhäfte, smaskig fikastund eller frukostbuffé i Kristinehamn. 

Lokala experter delar med sig av sina favoriter bland lokalproducerad mat, restauranger och caféer i Kristinehamn. Delikatesser, bakelser, var kan du äta en god lunch, middag eller hämta för takeaway? Ta del av vinnarnas matreportage och tips!

“We were absolutely blown away to find the little haven that Kristinehamn is”

- Danielle Lipman

Smultronställen i Kristinehamn. Det finns många att utforska. Här kan du njuta i både skärgårdsmiljö och i de djupa Värmlandsskogarna.

Under sommaren 2020 vann tolv personer en övernattning på olika boenden i Kristinehamn genom att besöka, fota och skriva om sina favoritplatser i Kristinehamn. Här kan du ta del av vinnarnas reseskildringar och deras fantastiska bilder från platserna. Läs om bland annat Revsand, paddelturer på Vänern och Visnums-kils kyrka.