Charter

Segling med Bojorten

Charter med Bojorten

Är det dags att göra något trevligt tillsammans med personalen, samarbetspartners, kunder eller kanske med vänner och familj? Då finns möjligheten at chartra nordens enda bojort.
Bojorten syr ihop paket för firmafesten, bröllopet, födelsedagen eller kamratgänget. De står för kryssning, mat och trivsel, medan ni umgås och har det härligt ombord. 

Priser

4000 kr/timme + 6% moms (beräknat från hemmakajen, Gästhamnen i Kristinehamn) + vad ni vill äta/dricka och eventuell underhållning. 

För tomkörning till/från annan plats till/från gästhamnen i Kristinehamn tar vi 2000 kr + 6% moms. 

Önskas kanonsalut? Köp till för 150 kr + moms/skott. 

Kontakta rederiet för vidare information och för en konstadsfri offert.

070-293 42 90 eller rederibojorten@gmail.com

Turförslag med Bojorten

Inre Farleden mellan Kristinehamn och Karlstad

klippor

Mellan Kristinehamn och Karlstad sträcker sig ett av Vänerns vacksraste skärgårdsområden. Upptäck 25 sjömil med en mängd kobbar, skär och större öar. Här finns chans att se allt från havsörnar till simmande älgar och unika naturreservat. 

Längd: 3,5-4 timmar

Pris: 16 000 kr + moms.

Skärgårdskryssning, längre

Turen går längs med Vålösundet i Kristinehamn som kantas av de vackra villorna från sekelskiftet. Från sjösidan ser vi den unika skulpturen av Pablo Picasso och fortsätter sedan turen ut på det glittrande vänerhavet. 

Saxholmen från Bojorten

Längd: 3 timmar

Pris: 12 000 kr + moms

Strandhugg med grillning på Alvön

Vad sägs om en kryssning till den ö som erbjuder Vänerns vackraste klippbad? Kombinera detta med en härlig grillkväll. Cirka 2 timmar i land. Ni umgås medan besättningen fixar grillen.

Längd: 4-5 timmar

Pris: 20 000 kr + moms

Segel

Tur till den mytomspunna ön Saxholmen

Kryssa tillbaka till medeltiden. På ön finns ruiner av den borg, som enligt myten, den grymme herr Saxe av Sachsen regerat över. Passa på att utmana dina vänner/kollegor i en medeltida 5-kamp.Segel Segel

Längd: 3 timmar

Pris: 12 000 kr + moms