Åk på questen Påskäggsjakten i Kristinehamn

Påskäggsjakten

Efter succén med Jullovsjakten är det nu dags för uppföljaren – Påskäggsjakten! Under påskledigheten kan du delta i denna quest genom att besöka upp till 12 utvalda utflyktsmål i Kristinehamn som med lite fantasi kan kopplas till påsken. Du svarar på frågor, tar en bild på platsen och har chans att vinna smaskiga priser från Smaka på Kristinehamn. Upp till 48 vinnare ska utses efter påsk!

31 mars - 11 april

Nu när påsklovet står för dörren och solen äntligen börjar värma våra kinder igen så är det härligt att komma ut i naturen och (åter)upptäcka några av Kristinehamns många utflyktsmål. Påskäggsjakten är en perfekt aktivitet för dig som vill umgås med familjen utomhus och samtidigt njuta av platser med vacker natur, historiska kulturmiljöer och landsbygd. Ladda mobilen, packa matsäcken/köp takeaway, mys och utforska Kristinehamn. Lycka till!

Hur går det till?

Påskäggsjakten fungerar som en quest. Ta dig till en eller flera av de 12 påskäggen på kartan som markerar fina utflyktsmål i Kristinehamn. På varje plats finns ett påskägg med en QR-kod, nyckeln till questen. Den tävlande skannar in koden med mobilen och kommer till ett tävlingsformulär – svara på tävlingsfrågan, fyll i kontaktuppgifter och skicka en fin bild på platsen tillsammans med svaret. Ju fler platser den tävlande deltar på, desto större chans att vinna. Om det är fler som har samma antal utflykter och samma antal rätt på frågorna så är det den tjusigaste bilden som avgör!

Platser:

1. Ölme kyrka - se info
2. Fågeltornet, Gustafsviks herrgårdspark - se info
3. Stadsbondgården vid Östervik - se info
4. Rastplatsen vid Niklasdamm - se karta
5. Södra Torget - se karta
6. Sockerslottet - se info
7. Haga koloniområde, ingång från norra parkeringen, Annebergsgatan - se karta
8. Gårdsbutiken på Karaby Gård - se info
9. Dammen, Bäckhammar - se karta
10. Visnumsåsen - se karta
11. Linsöstugan, Prästöleden - se karta
12. Rudskoga kyrka - se info

Smaskiga priser till 48 vinnare!

Tävlingsvillkor

Genom att skicka in ditt tävlingsbidrag och bild godkänner du att din bild kan komma att användas i den marknadsföring som VisitKristinehamn gör på ex. webbsida/sociala medier/tryckta broschyrer och annonsering på webb/sociala medier/tidningar mm.

Påskäggsjakten pågår mellan 31 mars till och med 11 april.

Upp till 48 vinnare kommer att utses efter att Påskäggsjakten avslutats. Vinnarna presenteras under vecka 16.

Nej