Piratturer med skattjakt

barn på båt med pirat

Kan du hitta kapten Enögas utlovade skatt? Följ med på pirattur i Vänerns skärgård tillsammans med kapten Romgrogg och den övriga bestättningen på Christine af Bro. Det lär finnas en skatt på den sägenomspunna ön Saxholmen. Det är den vi ska hitta!

Det blir full fart från början till slut med piraterna ombord. Kanonskott utlovas, skepp och hoj. 

Så här säger tidigare gäster:

"Tillsammans med en liten skara barn och deras "stora pirater" fick vi en fin dag på båten. Två skådespelare är klantiga pirater som behöver hjälp att hitta skatten. Enkelt men med mycket hjärta. Vår treåring tog det på stort allvar och tyckte det var lite läskigt ibland. Nu kan hen inte sluta prata om det."

"Mina barnbarn från USA var helt fascinerade och älskade den här utflykten. Bra besättning som tog sig tid och förklarade på engelska."

"En pirattur - detta skulle alla uppleva - en underbar dag för både stora och små. En skön tur
på havet, en fin promenad på Saxholmen och en fantastisk personal på skutan."

pirat visar skattkarta

"En mycket välordnad och trevlig resa med piratbåten, där det var oförutsedda händelser hela tiden. Mitt barnbarn som var med tyckte skattkartan var mycket rolig, han visar den nu för alla som han träffar och berättar om resvägen till Saxholmen."

"I tre timmar höll våra pirater igång outtröttliga. Vi blev djupt imponerade av både kreativitet och snillrikhet förutom att vi aldrig mött lekledare för barn med sådan energi och glatt humör. Hur orkar de? Man kan tycka att det är mycket pengar för en barnfamilj med tre barn att åka denna tur men efteråt är alla ense: Det var väl värt pengarna!"

Boka ditt piratäventyr genom att läsa mer här