skogsstjarnan3

Vi har vår stuga i Bråten som ligger cirka 2,5 mil från Kristinehamn och där är vi så ofta som möjligt.

Stugan är en gammal röd timmerstuga och jag brukar alltid säga att det är min plats på jorden, eller mitt paradis på jorden. Det spelar ingen roll om det är november och spöregnar, stugan i Bråten är en favoritplats.

Intill stugan ligger Vänern och vi brukar gå runt udden där stugan ligger och njuta av vattnet. Vi har även en liten eka vid en båtplats som ligger en bit från stugan, det är där bilden är tagen.  

För mig är Kristinehamn sommar och avkoppling i och med att vi har sommarstugan här. Det är alltid härligt att åka till Kristinehamn. 

Jag vann en övernattning i ett familjerum på Hotell Marieberg.

Jag tog med mina två vuxna döttrar för att rå om dem ett dygn.
Familjerummet hade en väldigt bra planlösning med två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med två våningssängar. Det fanns även en köksdel med matplats. Perfekt för barnfamiljer. Frukosten var ”coronaanpassad” och packad i små påsar. Vi saknade tyvärr tillgång till tvål och schampo i duschen...Men rummet var fint och helt ok.
Vi passade på att shoppa lite i centrum och åt middag på Rönnebergs Sjökrog, ute i skärgården på väg till Picassostatyn. Jag kan varmt rekommendera ett besök där. Mycket god mat, trevlig och tillmötesgående personal. De har dessutom 15% på hela menyn oktober månad!
Ett besök ute i skärgården hör ju alltid till när vi är i Kristinehamn. Det är så vackert där! Vi hade ett väldigt trevligt dygn. Återigen tack för vinsten.

Therése Kästel Delvärn, Forshaga

   

Nej