Viktig information
Just nu har vi tekniskt fel med inläsningen/synkroniseringen av information från databas till www.visitkristinehamn.se. Det gäller produktinformation som visas under Evenemang, Göra och Bo. För att vara säker på att du får korrekt information hänvisar vi till den del av Visit Värmlands webbplats, som kommer bli Visit Kristinehamns nya sida: visitvarmland.com/kristinehamn/ I dagsläget pågår arbetet med den nya webben som beräknas lanseras under sen sommar / tidig höst 2021. Vi ber om ursäkt för olägenheter som detta kan medföra för dig i ditt planerande. Har du några frågor är du alltid varmt välkommen att kontakta oss på turist@kristinehamn.se

Välkommen in till visitvarmland.com/kristinehamn/  

 

Välkommen till Kristinehamn

Tips
Klicka här
Klicka här för att ta del av tips från Kristinehamns lokala experter!
Vandra
Klicka här
Klicka här och du kan läsa om att vandra en värmlandsled i Kristinehamn
Vänern
Klicka här
Klicka här och du kan läsa om Vänern, Kristinehamns skärgård, båtturer, strandpromenad
Corona
Klicka här
Klicka här och du kommer till information om åtgärder som vidtas maa Coronapandemin.
Aktiviteter
Klicka här
Klicka här och inspireras till olika aktiviteter du kan hitta på i Kristinehamn
Mat i fokus
Klicka här
Klicka här och du får tips om lokalproducerat, äta, fika och matevenemang.
Kristinehamn på

Instagram

Här hittar du tips på vad du kan hitta på i Kristinehamn: bo, äta, göra i Kristinehamn. 

Strandpromenad året runt. I Kristinehamn är det lätt att nå Vänern. Tillbringa några timmar på ett café, en restaurang eller en klippa och njut av solen endast några meter från Vänerns strand. Promenera på den charmiga Trädgårdsgatan med anor från 1600-talet eller njut av Vänerns vatten vid världens högsta Picassoskulptur. Här lockar äventyr för både stora och små året runt. Välj bland att klappa djuren och grilla, bada, åka på enbåttur, trampa dressin, rida islandshäst eller vandringsleder. Njut av skogens skafferi, starka färger, stillhet, unik natur och rena fiskrika vatten.

Välkommen att upptäcka en stad som knyter ihop historia och nutid, där berömdheter som drottning Kristina, Gustaf Fröding och Picasso satt sina avtryck.

Kristin och Tom från Minnesota driver bloggen och Instagramkontot "Travel past 50" och i slutet av mars 2018 besökte de Värmland och Kristinehamn.
- "I’ve dropped a pin on my ‘I-could-live-here’ map; Kristinehamn makes the list."
Läs hela deras reportage från resan och inspireras! 

Kristinehamns turistbyrå

Mer information läs på: